links

Creativiteit on Tour

Een kleurrijk lijnenpatroon is uitgezet in de workshopruimte. Een route als een metronetwerk met haltes waar opdrachten gevonden worden die stimuleren en uitdagen om voorbij het dagelijkse patroon van denken en handelen te komen.

Elk mens heeft een eigen creatieve denkvoorkeur. Dat is een kracht en kan een zwakte worden wanneer je hetzelfde blijft herhalen. Door deel te nemen aan Creativiteit On Tour vergroot je je creatieve mogelijkheden en krijg je meer vat op het creatieve proces.

Als denker, doener, (aan-)voeler of verbeelder volg je een kleurlijn die bij je typering aansluit. Bij de start van de dag vind je middels een actief vragenspel deze voorkeur. Onderweg zijn er overstapmogelijkheden op bepaalde knooppunten. Uitgangspunt hiervoor is je creatieve startvraag. Dit is een vraag, probleem of wens waarvoor je een oplossing wilt vinden.

Afwijken van een gekozen pad kan andere inzichten geven.

Nieuwsgierigheid onderweg wordt beloond. Op zijpaden staan koffertjes met inspiratiemateriaal erin.

Creativiteit ‘On Tour’ is deels individueel en deels ook samen met andere reisgenoten. De dag wordt afgesloten met een uitwisseling van de ‘reiservaring’. Per kleurlijn is bij de finish een opdracht die helpt om de ontdekkingen, je reiservaring vorm te geven. Joke Duif van Creative Facts is uw creatieve reisbegeleider.

Datum:23 september 2017 van 10.00 – 17.00
Locatie:Bij Lijm & Cultuur, Delft
Kosten:€ 82,50 incl. koffie, thee en lekkers.
Info en aanmelden:jokeduif@kabelfoon.net — mobiel 06 15 233 837
creativiteit on tour
rechts